Trött? Oerhört...

Skrivet 2011-11-25 Klockan 22:56:29

Klockan är ca 11 och jag ligger redan nerbäddad i sängen. Sjukt va skolan tar kål på mig. Blir nog en film nu sen är det bed-time. På tal om engelska så är min plats säkrad när det gäller High School-året. Nu ska bara alla papper fyllas i. Fantastic... Peace.



Känner bruden till höger! Classmate.



251111 - evening

Skrivet 2011-11-24 Klockan 22:18:31

Sängen nästa. Är så otroligt trött nu för tiden... Trots sovmorgonen imorgon så ska jag redan gå och lägga mig. Tänkte lägga upp lite bilder som ni kan njuta av, för jag vet att jag gör det iallafall. Säger godnatt med detta! Puss.























ILoveMakeUp

Skrivet 2011-11-24 Klockan 10:45:21



Såhär ser lilla jag ut i ansiktet idag! Nu ska jag kila, ha det bra!



KandeeJohnson

Skrivet 2011-11-21 Klockan 15:51:14

.
.
.
Gå in på hennes Youtube-kanal och kolla på hennes andra videos. I know you will be amazed!


Lite kär sådär...

Skrivet 2011-11-19 Klockan 14:43:25

Nu har jag verkligen hängt upp mig på Twilight... Det är det enda som finns i mitt huvud just nu! Så antagligen kommer det vara ett par inlägg som handlar om skådespelarna eller om filmen Breaking Dawn. Hoppas att ni står ut!
Min nya favoritlåt... Lyssna på den medan ni kollar på bilderna!


 
For you Jacob/Taylor-fans







Lite mer bilder från filmen, glömde lägga upp dem i det tidigare inlägget!









Väntar så sjukt mycket till att den kommer ut på DVD! Kommer nörda den ett tag då! Detta blir nog det sista inlägget om The Twilight Saga Serie på ett tag... Bör inte överdriva känner jag.



Dedicated to you "twilightfans"

Skrivet 2011-11-17 Klockan 19:37:58

När jag ändå är inne på ämnet 'Twilight' kan jag likaväl fortsätta på det. Detta inlägg är till er twilightfans (även ni som inte är det såklart...) som ännu inte har sett filmen men vill ha ett litet smakprov! Personligen tycker jag nog att detta var den bästa filmen av The Twilight Saga Series. Kan vara för att den sista boken ligger mig kärt i hjärtat också, delad första plats med den första boken!
(OBS! spoilers för er som inte har läst boken...)













Team Edward ♥



(OBS, ännumera spoilers inför den andra delen av filmen... Säker på att du vill se? ...)



Breaking Dawn - part 1

Skrivet 2011-11-17 Klockan 19:30:15

Som den Twilight-"nörd" jag är, var jag faktiskt inte på premiären av den nya filmen Breaking Dawn - del 1 som ägde rum igår (16/11). Djupt besviken på mig själv, är vad jag är. MEN imorgon! Då gäller det! Jag kommer sitta med spänning på rad 10 i biosalongen med godis och andra tillbehör. Är så förväntansfull på denna film så jag kan knäppt bärga mig. Det är jag nog inte ensam om heller. Synd bara att man måste vänta ett helt år till andra delen av sista filmen... Jag kan i och för sig gotta mig åt detta, för jag befinner mig i USA då. Hur grymt är inte det?
.
.
.
.
.
Såklaaart är det Breaking Dawn biljetter ni ser på dem två första bilderna! SO EXCITED! Hade varit så mycket skönare om jag hade kunnat slappna av mer. Har en inlämning och ett prov imorgon, så har lite att plugga nu...
(Förlåt för bilderna på mig, tog dem snabbt och orkade inte kolla hur dem blev.) Återgår till pluggandet nu. Ha det bra så länge!


Slow Loris

Skrivet 2011-11-11 Klockan 00:26:24

Den här oerhört söta filuren kan man bara inte få nog utav! Ser ju hur gosig och fluffig ut som helst. Vill ju bara ha en liksom! Kärlek till den måste jag säga.

.


Syskon...

Skrivet 2011-11-08 Klockan 23:28:50

Många har dem. Även kändisar!
James Franco som spelar Peters bästa vän i filmerna Spiderman och är med i många andra filmer.
Han har en bror som heter Dave Franco. Spelar Cole i Scrubs och är med i fimen Charlie St. Cloud

Sedan har vi Zac Efron med hans bror Dylan.
Systrarna Hudgens.
.
Mer får det bli någon annan gång för nu ska jag lägga mig för natten! Godnatt ♥


Fever...!

Skrivet 2011-11-07 Klockan 23:20:46

Feber ska alltid komma så olägligt! Klockan är efter klockan elva och tog precis tempen och så var det dags för lite feber ja... Hoppas verkligen att jag blir bättre till imorgon. Har redovisning och prov som ska göras. Med detta säger jag godnatt och för att förtydliga mitt "hejdå" så får ni se det här klippet...
.
Sånt här roar jag mig med på kvällen... Peace out!


in time.

Skrivet 2011-11-06 Klockan 17:48:50

Detta var filmen som jag blev bjuden på! Jag måste säga att jag gillar den starkt, riktigt värd att se!
Idag är det sista dagen på ett härligt och underbart lov. Måste säga att jag har hunnit mer otroligt mycket på en vecka men det som väntar nu är plugg. Har oerhört mycket som ska göras klart... Men det är bara att bita ihop!
Köpte i alla fall byxorna som jag skrev om. Så här ser dem ut i dålig kvalité!


unknown...

Skrivet 2011-11-04 Klockan 12:24:07

Detta lär bli en otroligt spännande dag! Ska in till stan och köpa ett par byxor som jag spanade på igår. Va lite tveksam igår kväll men sen drömde jag om dem hela natten, så dem får det allt bli. Sen bär det av till en thairestaurang med goa vänner. Efter det väntar en bio, som jag har blivit bjuden på. Har ingen aning om vilken det är så det kommer bli spännande att se! Ha det bra så länge!
.
.
Bilderna hör verkligen inte ihop med texten... Men den sista bilden är så otroligt fin att det förtjänade att få komma upp! Den första har jag målat själv, dålig kvalité och allt... Men ändå!


New earrings

Skrivet 2011-11-03 Klockan 17:46:31

Idag har det varit lite utav en shoppingdag. Eller egentligen mest bara en trevlig dag i stan som bestod av en mysig fika och lite småshopping mest. Blev tre par örhängen för 25 kr st, rena kapet och dem är helt okej snygga!
.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!