Träning

Skrivet 2013-01-29 Klockan 02:54:00

Första dagen som jag tränade idag! Kändes bra faktiskt, att fått rörat lite på mig! Så detta ska allt bli gött! Kom precis hem från Wing-Night med Bittany, Morgan och Justin! Kycklingvingar för halva priset! Det gillar vi! Haha!
 
Saknad goding!!


Tassel

Skrivet 2013-01-27 Klockan 21:05:14

Det här är "tofsen" som man sätter på studenthatten! Det är Ephratas färger - lila och guld - och det står vilket år man tog sin student! Detta är en extra som jag kan spara om det skulle vara så att jag tappar bort den på självaste dagen vilket tydligen häder för dem flesta, och det är ju mig vi snackar om...
 
 
Idag när jag blev medlem på gymmet så fick jag en tröja på köpet! Jag gillar den faktiskt. Gymmet heter Planet Fitness, det är det som står på den!
 
 


Gym

Skrivet 2013-01-27 Klockan 20:40:34

Idag skaffade jag äntligen mig ett gymkort! Så nu blir det träning fem månader framåt, innan vi åker "to the beach"! Tänkte att jag skulle kanske köpa någon fin ny bikini från Victroia's Secret! Det hade varit lite kul och ovanligt i Sverige! ;) haha!
 
Jag är redan klar med allt mitt plugg så resten av dagen ska jag sitta framför Netflix och götta mig! Vid fyra (om ca 1 och en halv timma) så ska vi ha en liten mini-Thanksgiving då vi ska käka turkey och brownines osv, gott! Det ser jag fram emot!
 
Ha en bra dag!
"The little Swedish girl"


Pancakes!

Skrivet 2013-01-26 Klockan 20:55:53

Brittany gjorde pankakor med bitar av jordnötssmör och chocklad till oss i morse! Hur gott som helst asså. Fett, men gott!
 


Snö!

Skrivet 2013-01-26 Klockan 17:46:56

Igår var det som en snöstorm nästan! Snöade från klockan tre och framåt kvällen. Så fort snön landade på marken så blev vägarna till is. Så det var lite läskigt att åka hem efter skolan, alla bilar körde i 10 km/h typ. Dem har ju inte vinterdäck precis, så det var kö på innevägarna nästa, haha. Kanske lägger upp en bild senare på snön om ni vill? Det är jätte mycket överallt! Fint :)
 
Brittany and her friend wants me to go out with them to build a snowman later... No way! Jag går inte ut i detta kalla, för att leka med något som är ännu kallare, som jag gjort i 14 års tid typ. Men kort ska jag allt ta på dem!
 
Jag har också en jättegullig video på den gråa katten som jag kommer lägga upp senare! På tal om henne, inatt så sov hon i mitt rum, och för er som inte vet så kan hon inte mjaua och hon har inga klor på framtassarna. Klockan 6 i morse vaknade jag av ett ljud som jag inte kände igen, så jag tände lampan och där sitter katten, på mina kläder, och kissar!!! Dörren var stängd och hon kunde inte väcka mig, så där satt hon och gjorde vad hon behövde, på mina jeans... Så jag fick gå upp, lägga jeansen i badkaret med tvål och varmt vatten och hoppas på att det inte skulle fastna där för evigt.
 
Goa nyheter!! La Familia de Franzén Svensson har skaffat NETFLIX! Hur AWESOME är det inte?! Nu kan vi kolla på One Tree Hill hur mycket vi vill utan att behöva åka någonstans och hyra dem! Wohoo, underbart! Jag och Brittany har snackat länge över att vi vill ha Netflix och nu kan vi äntligen använda det! :D
 
 
 
Ha en bra dag!
 


Contemporary Man

Skrivet 2013-01-25 Klockan 00:02:36

Hejsan!
Jag berättade häromdagen om att jag läser Mythology, men jag har bestämt mig för att byta ut den till Contemporary Man istället. Mythology var lite för svårt för mig kände jag och Contemporary Man var mitt andra val ändå, så win win!
Hoppas att jag får börja imorgon redan, så att jag inte missar för mycket liksom!
Det var det jag hade att säga för idag, jag är nästan helt klar med mitt plugg och jag sitter i den varma "basement" i mjukiskläder och göttar mig!
 
 
Har börjat på en teckning av mig själv, har inget hår som ni ser och munnen ska fixas lite, samt näsan, men så här ser den ut just nu... Inte så nöjd, det är svårt att måla av sig själv asså...
HA EN BRA DAG,
Kjaaaaam


Ny termin

Skrivet 2013-01-23 Klockan 22:21:04

Idag började den nya terminen. Lite konstigt att det är mitt i Januari eller hur? Så de lektioner som jag hade innan som jag inte längre har var Composition, Intro to Drawing och Intro to Painting. Dem byttes ut till Andvanced Drawing, Literature of the Fantastic och Mythology.
 
I Andv. Drawing så började vi med något som jag tycker verkar väldigt kul, men svårt. Vi ska rista in en ritning i zink material! Som sagt, svårt men kul! Så just nu håller jag på att hitta ett bra motiv att rita av, tänkte svenska hus i Bohuslän, för det är så fint och otroligt svenskt.
 
Literature of the Fantastic verkar väldigt intressant och roligt. Vi ska studera olika slags böcker, texter och filmer i tre olika genres; Horror, Fantasy, Science Fiction!
 
Mythology handlar om som ni förstår på namnet, myter, om alla Gudar. Zeus, Afrodite, Poseidon osv. Så det ska allt bli spännande och se hur detta kommer vara! Dock så är det nivå 5 i Engelskan så jag vet inte hur jag kommer klara mig i det så jag har ett par dagar att tänka på det.
 
 
Spanska är inge kul att plugga dock, men det måste göras! Bläk. Haha!
Ha en bra dag!


Chipmunk

Skrivet 2013-01-21 Klockan 18:53:04

Så Brittany kom hem idag med gosiga, svullna kinder från sin operation. Fyra visdomständer är ute nu och hon är fortfarande lite lullig från lustgasen. Hon har sagt så mycket roliga saker och jag har försökt att inte skratta men det går inte. Tycker synd om henne, dock.. Så här sitter vi, i var sin soffa och kollar på underbara One Tree Hill.


Trött misse

Skrivet 2013-01-20 Klockan 18:15:52

Här sitter jag och Tigger, i vardagsrummet och gör ingenting. Mysig katt är han allt, han brukar vanligtvis inte vilja gosa, men idag passar det allt. Helt okej för mig!
 
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer och fötter, Brittany har mycket plugg så hon kommer inte kunna göra något så jag tänkte att jag kommer spendera dagen framför One Tree Hill. Senare ikväll så kanske vi ska till en restaurang som heter Applebee's med en tennistjej som heter Laura, men vi vet inte än. Imorgon och på tisdag är vi lediga från skolan - gött! Brittany ska ta ut sina visdomständer imorgon så hon kommer vara död de närmaste dagarna.
Ha det bra så länge!
Förresten, om en månad så kan Nina och jag träffas för första gången på 6 månader, yaay! Looking forward to it! :)


Lincoln

Skrivet 2013-01-19 Klockan 19:48:33

Bio idag igen!! Denna gången blir det Lincoln med la familia! Har velat se den sen i November förra året (när reklamerna kom ut) och nu ska vi äntligen se den! Hoppas på att den är bra!
 
 
Men först ska jag och Brittany åka och hyra mer One Tree Hill skivor! Är på säsong 5 nu! Jag vill inte änns veta hur många timmar vi har spenderat framför den här serien asså... Haha, gött ändå! :D
Ha en bra dag!


Galet go kväll!

Skrivet 2013-01-19 Klockan 07:00:19

Matchen va helt vild verkligen! Har nog inte skrikigt så mycket på länge asså, sjukt va lika det va! Dock förlorade vi 50-52, men shit va grymt det va! :o Videos kommer imorgon! Galet go spirit på läktaren var det :D
Efter matchen åkte jag, Brittany, Morgan och Justin och kollade på bio. Gangster Squad blev det, riktigt bra faktiskt! Hade inga förväntningar heller, så det var väl därför antar jag ;)
 
 
 


Fredag

Skrivet 2013-01-18 Klockan 22:38:21

Bra dag idag! Dock lite ledsam, det var sista dagen på första halvåret, så när jag kommer tillbaka till skolan så börjar nya ämnen. Så två av mina lärare kom upp till mig och sa att dem tyckte det var kul att få ha mig som elev och att dem kommer sakna mig och hoppades på att jag skulla komma in och prata med dem då och då! Det kändes kul att höra det, måste jag säga! Jag kommer sakna dem med, det är synd att jag inte får ha dem mer.
Sen nu när jag kom hem så låg det ett stort brev i brevlådan, från Sverige! Ivrigt öppnar jag brevet och där ligger ett asgulligt brev och ett jättefint armband! :D TACK SÅ MYCKET LISA OCH MEDINA! NI TVÅ ÄR FÖR UNDERBARA! <3
 
 
 
Senare, runt klockan 6 så ska vi kolla på basketmatchen som är varje fredag. Idag är det hemma mot en skola som heter Warwick, där en utbytesstudent som jag känner går, så jag kanske ska träffa henne där! :) Så det ska bli kul, var en månad sedan jag såg henne sist.
 
Ha en bra fredag!!


Wrestling

Skrivet 2013-01-17 Klockan 04:12:45

 
Kom precis hem från en brottningsmatch med Morgan, det var faktiskt lite coolt att se. Dock kändes det lite... hm... konstigt att titta på det, haha. Dem kramar ju varandra och grabbar tag varandra på fel ställen osv, haha! Nej, men det var coolt för det var filmkameror och fotografer där för att dokumentera allt, vilket kändes proffsigt :)


Då vart det tisdag igen!

Skrivet 2013-01-16 Klockan 03:22:32

Idag var det en vecka sedan vi åkte för att kolla på Pretty Little Liars, och nu är det här igen! Så himla taggad va! Slutade väldigt spännande så jag kan inte vänta tills jag kan få titta på det igen.
 
Jag har kännt mig krasslig både idag och igår, täppt näsa och huvudvärk hela tiden. Inte kul alls. Jag lämnade in mitt lilla "artwork" imorse och fick 99 utav 100 på den jag tog en bild på och på den andra fick jag faktiskt 50/50 som va ett porträtt av Brittany. Så det va lite goa nyther!
 
 
Man ser inte så bra men det här är den färdig liksom. Den är målad i kritor, och jag hade faktiskt kul när jag gjorde den.
 
 
En liten bild på mig för er som saknar mitt lilla skandinaviska ansikte! Haha. Ser dock inte så frisk ut just nu, haha är liksom lite blek med röda ögon och det vill ingen människa se!
 
Fick en gullig bild på facebook idag av Medina och Lisa! Sicka godingar va, love you guys!
 
Nu har det gått lite halva tiden här i USA, känns väldigt konstigt faktiskt. Vad som jag har framför mig (stora saker som kommer hända) är:
- Skoldans i Februari
- Prom i Maj
- Graduation i Juni
 
Sen har vi mindre saker som är närmare:
- Fredag, Basketmatch
- Lördag, Bio med la familia. Vi ska se Lincoln
- Söndag, hem till ett par familjevänner och käka middag och kolla American football
- Måndag eller Tisdag, åka skridskor med ett par vänner
- Måndag och Tisdag, lediga från skolan!
 
Så där har ni lite saker som kommer hända i mitt liv framöver! ;)
Ha en bra dag! Puss


Börjar bli sjuk... Inge vidare asså.

Skrivet 2013-01-12 Klockan 02:32:32

Hejsan hoppsan!
I morse vaknade jag upp med halsont och huvudvärk. Ingen bra start på dagen. Inte konstigt att jag har varit så trött de senaste tre dagarna, förstår varför nu. Första lektionen hade vi en "introuder lockdown". Det är som en brandövning fast skillnaden är att det är en övning för inkrätktare i stället. Vi gör detta på grund av vad som hände i Connecticut för tre veckor sedan (idag) för att öva på vad vi ska göra om vi någonsin får en ovälkommen människa in i skolan. Jag insåg att jag skulle nog inte vetat vad jag skulle göra om det hade varit min skola som blev drabbad i stället. Jag är inte van vid den här våldsamheten riktigt, och det gör mig lite skraj. På något sätt kändes det väldigt verkligt idag när vi gömde oss längst bak i klassrummet i morse. Det är så hemskt att man inte kan vara säker i sin egen skola.
Så ikväll tar jag det lugnt. Brittany är och hälsar på en tjej som var med i en bilolycka förra veckan. Hon bröt höftbenet, jumsken och ankeln... Stackare :( Sedan kommer det över lite vänner för en filmkväll men får se om jag håller mig vaken till dess. Ska upp tidigt och göra klart mitt projektarbete i naturvetenskapen - fågelhus!! Ska bli kul faktist! Lee har hjälpt mig att såga allt och jag ska bara sätta ihop delarna, ta lite bilder och göra en powerpoint! Sen är det klart. Dock hoppas jag att jag vaknar upp frisker imorgon så att jag kan åka på sleepovern hos Belinda (en tjej från Schweiz) med två andra tjejer från Brasilien! Hoppas, hoppas att jag kan åka.
 
Nu ska jag göra klart min teckning - målar i kritor! Lite svårt men kul faktiskt! Jag måste säga att jag från början trodde att jag skulle vara bättre på "drawing" lektionerna i stället för "painting" lektionerna men det är faktiskt tvärt om..! Galet. Mamma - antar att vi får börja skaffa mig målarduk och en ställning så att jag kan måla med färg! Haha! Kan ju också åka hem till Gun för lite tips och knep! ;) Det är riktigt kul, jag gillar det väldigt mycket. Har inte varit så mycket för att måla med färg för att jag trodde det skulle vara så svårt. Det är svårt, men sååå himla kul så det är värt att ge det extra tid!
 
Detta är den men kritor! Är - som ni ser - inte klar med den än, men det ska jag någ ändra på snart!
 
Ha en bra dag!


PPL!!

Skrivet 2013-01-09 Klockan 02:39:04

Idag börjar nya avsnitt av Pretty Little Liars!! TAGGAR! Vi drar till en vän om några minuter för att titta ihop som vi gjorde förra året under sommaren när jag kom hit! Så det ska bli så kul så!
 


Allt och inget

Skrivet 2013-01-09 Klockan 02:36:42

Look at those Pizza Pringles! Cool, huh?
Mumma!!
 


1 år idag

Skrivet 2013-01-04 Klockan 00:21:52

Idag har det gått ett år sedan jag och Simon blev tillsammans! Så grattis till oss, haha!
Simon, som den galning han är, beställde en bukett med blommor från en blomsteraffär här i Ephrata för att skicka till mig på denna dag! Tack så mycket älskling!
 
 
Jag älskar dig! <3


GOTT NYTT

Skrivet 2013-01-01 Klockan 07:07:05

Hoppas att ni alla hade ett gott nytt årsfirande! Ni har ju haft circa 7 timmar av 2013, medans jag har haft circa 1 timma! Hur känns det? Haha.
Just nu dansar jag, Brittany och Morgan till Just Dance men jag ska nog sova snart, är riktigt trött.
 
 
Bjuder på en sjukt charmig bild!
GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!