Oh yes

Skrivet 2012-04-28 Klockan 13:25:24

Denna galna vän tar otroligt fina bilder, kände att hon skulle få en plats här på min lilla blogg!
Och så kan hon måla också...


Teenagerposts

Skrivet 2012-04-28 Klockan 13:11:51

Vi alla känner väl igen oss i något av dessa...!


Ephrata, Pennsylvania

Skrivet 2012-04-18 Klockan 23:15:40

Gick in på mailen idag utan hopp om att fått något svar från STS. Till min förundran så fanns det ett långt mail där det står att jag ska bo i en gullig liten stad som heter Ephrata, en liten stad söder om Phiadelphia, Pennsylvania! Livet är underbart just nu! Hade inte så många tankar på att hamna just i Pennsylvania men nu är jag jätteglad att ha fått en boplats och familj! Ska bo med pappa Lee och mamma Lisa och deras dotter som kommer att gå på samma skola som jag!









Regn och oväder

Skrivet 2012-04-09 Klockan 20:49:47

Idag är en underbar dag för att bara sitta inne, burra ner sig i soffan och kolla på film. Underbart med lov! Premiär på Alcatraz 1963 är idag och det ska bli spännande och om det är sevärt.

Bild på mig och Elton, min pojkväns hund!



Design

Skrivet 2012-04-05 Klockan 15:36:43

Att fixa bloggdesign har väl egentligen aldrig varit en av mina starka sidor. Just nu så funkar det inte riktigt som jag vill och det borde vara smart om jag la ner det för en stund. Så just nu så överväger jag om jag ska sätta mig och måla lite eller om jag ska plugga. Hm... Svårt val.







Teckningen längst ner är några år gammal, är inte jättenöjd...



Sjuk...

Skrivet 2012-04-05 Klockan 13:06:30

Sitter hemma med magont och huvudvärk. Ganska okej när vädret egentligen inte tillåter något annat än att sitta inne. Missar dock några utbytesstuder i skolan idag, men det överlever jag.

Det är nu ungefär 4 månader kvar till jag åker till USA och det går inte en dag utan att jag tänker på det. Tiden går så fort... Redan påsklov! Herregud vad det går undan!





Tänk om jag kommer till Kalifornien och får bo i ett beach house..!



Förut har jag varit väldigt emot att åka till Alaska för jag tycker inte om vinter och snö, men på senare tid har jag ändrat mig och tycker att naturen är väldigt mysig och fin. Men i ett år...?



the boys who...

Skrivet 2012-04-02 Klockan 08:56:29

Jag som person är inte direkt så mycket av en bloggare. Denna bloggen är ju mest till för mitt år i USA så att mina nära och kära kan få se hur jag har det osv! Men ibland blir jag lite sugen på att lägga upp ett inlägg eller två men det är inte förrän i september som jag drar igång på riktigt liksom.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sjukt hur allt detta kan passa in på en person... Jag älskar dig.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!