Dog Tease

Skrivet 2012-12-30 Klockan 05:12:58



Minijulafton

Skrivet 2012-12-30 Klockan 05:12:15

Idag fick vi besök från familjevänner, Tina och Shawn, för att ge julklappar till varandra. Så när jag får alla julklappar så ser jag två julklappar med julklappspapper som jag känner igen väl. Det var DALAHÄSTAR PÅ och så hade han skrivit God Jul på svenska och allt!! Hur snällt va det inte att Shawn sökte på Google efter svenska saker och han gjorde sitt egna julklappspapper! Sen så köpte dem svenska saker och skickade det hit! En mugg med midsommarkransar and dalahästar på :D Så gulligt av dem!
 


Yesterday

Skrivet 2012-12-29 Klockan 19:36:13

Igår vaknade jag upp hos Morgan efter en sleepover med Brittany och en annan vän. Det va väldigt roligt faktiskt!
Senare under dagen åkte jag till Ligia, Brasilianskan, och bakade en brasiliansk kaka, typ som en tigerkaka, med frosting! Super duper god va den! :) Sen åkte jag med henne och hennes vänner för att kolla på tjejernas basket match, vi förlorade med matchen var ändå bra.
Nu sitter jag och Brittany och kollar One Tree Hill och det börjar bli riktigt spännande nu!
 


Just Dance

Skrivet 2012-12-26 Klockan 21:18:23

This is how a regular evening looks like ;) haha!
 
 


Juletider!

Skrivet 2012-12-26 Klockan 05:14:20

Nu under Julen har det varit mycket saker som har hänt! Jag har inte bara firat en Amerikansk och Svensk jul detta året, utan också en Spansk!
Jag har ÄNTLIGEN börjar på min Scrapbook, och har faktiskt gjort cirka 10 sidor på två dagar så det ser riktigt fint ut!
 
Tack alla svenskar som gav mig julklappar, ni hade verkligen inte behövt skicka saker ända hit, men jag uppskattar det! Så TACK!!
I morse öppnade vi alla julklappar runt trädet, sjukt mycket grejer...! :D Det hade ju the Smiths inte behövt göra liksom, men man säger väl inte nej till presenter? Hehe. So THANK YOU (if you read this)
 
 
 
Senare åkte vi till mormorn och träffade den sidan av familjen och fick andra trevliga julklappar! Fick en asgossig dräkt, typ som en OnePiece men ändå inte för den här här FÖTTER!! Underbar!
 
 
Hoppas att ni alla hade en riktigt bra jul detta året, och jag hoppas att det inte var allför konstigt utan mig ;) Jag vill att ni ska veta att jag hade en underbar jul, även om jag saknade er lite extra mycket såhär under traditionen. Nu ska jag och Brittany dansa till Just Dance på Wii innan vi går och lägger oss i våra kropssdräkter! Underbart! :D
 
GOD JUL OCH GOD NATT!


Julafton!!!

Skrivet 2012-12-24 Klockan 14:56:19

Idag är det Julafton!!!! GOD JUUUL!
Som vi alla vet så kommer jag fira den lite annorlunda detta året, också på en annan dag än denna. Jag har redan öppnat Gun och Mikaels present - TACK, jag älskar den, ringen är på handen redan!
 
Internet är ju helt underbart va! Om ca fem minuter ska jag kolla på Kalle Ankas Jul online och med er! Hur grymt är det inte?? Jag har fyra paket kvar att öppna, några under Skype och några inte!
 
Hoppas att ni alla får en riktigt God Jul i år! :D

PUSSAR OCH KRAMAR!


Swedish Fish

Skrivet 2012-12-23 Klockan 22:01:01

Mumma! Svenska fiskar! ;)
 
 
Igår firade jag min första jul med Brittanys pappas sida! Fick träffat kusiner som jag inte träffat innan plus dem underbara jag redan mött. Hade jättekul, vi spelade spel, öppnade presenter och vi alla snackade jättemycket. Jag fick pratat med en kusin som bor i Californien, typ 20 minuter från Miley Cyrus, som han faktiskt är vän med. Han jobbade på the Hannah Montana show när den var i gång. Så det va lite coolt. Han var riktigt trevlig och pratglad! Precis som resten av hans bröder.
 
Jag och Zach, Kusin som bor här i Pennsylvania.
 
Jag, Brittany och kusin Lyndsey sitter ner.
Justin i blårutig skjorta, Nate (bor i Californien), Travis, Zach och Andrew! Hela gänget!
 
 
The two sisters! <3


Basket Ball

Skrivet 2012-12-22 Klockan 05:29:06

Idag va det första gången jag va på en basketmatch sen jag kom hit. Skolandan var underbar när vi satt på läktaren och hoppades på att Ephrata skulle vinna! Det är så kul att se att många elever verkligen bryr sig om hur det går för skolan.
 
Häromdagen så hade alla Seniors ett möte om graduation och vi fick ett häfte med hur vi ska gå till väga med att köpa dräkten och hatten till själva avslutningen. Jag är så sugen till dagen då jag får ha på mig dem kläderna. Dräkten är lila men en guldig "scarf" nästan och en lila hatt med guldlila tofs! WOHO, sååååååå kul!
 
 
That's the hat!
 
 
Imorgon ska vi åka på fösta julfirandet här i Staterna, det blir Brittanys pappas sida. Innan vi åker dit så kanske vi ska ut och åka skridskor, jag är sååå taggad!!
Det ska bli så annorlunda att fira Jul här i USA, men jag är ändå nyfiken på hur det kommer att vara! Förresten, gissa hur långt jullovet är här? 1 VECKA! :( Är så van att åt minstonde ha 2 veckor att chilla på...
Mor, du ska bara veta hur dyrt det var att skicka saker hem... Usch.... Inte kul alls :(
 
Idag i skolan hade vi en tyst minut (hela ladet hade en) för morden vid lågstadieskolan i Connecticut förra fredag. Vet inte om ni har hört något om det, men det var en man som sköt ner barn (år mellan 5-10) i en lågstadieskola. Det är så hemskt och varje flagga är nerhissad halvvägs för att hedra barnen som gick bort, barnen som gick igenom denna hemska händelse och vänner och familjer som förlorade barn i massakern.
 
Hoppas ni har det bra i Sverige, om jag inte skriver det innan - GOD JUL!


Mer bilder

Skrivet 2012-12-16 Klockan 15:16:59

More Disney pictures!
 
Butterbeer som Herry Potter dricker i filmerna!
 
Delfinshow!
 
Späckhuggar show!
 
Disney's Hollywood Studios
 
Äkta VIKING! ;)
 
 
On our way to school with the tri


Disney World

Skrivet 2012-12-14 Klockan 00:30:36

Hejsan!
Nu är jag tillbaka från en intensiv vecka i Orlado, Florida! Vädret har varit så underbart hela vecka och vissa dagar var det till och med för varmt för mig, känner hur min skandinaviska gen kickar in! ;) Haha! 30 grader varmt och hög luftfuktighet är jag ju inte så himla van vid. Jag har upplevt så mycket fräcka och roliga saker den här veckan så jag vet inte vart jag ska börja riktigt!
 
Det finns en park som heter Epcot och i den parken har dem olika länder som man kan gå in i och så har dem allt uppbyggt som landet har det. Blev väldigt fäst vid Marocko, fråga mig inte varför men det va så himla underbart inne där! Det påminde mig om Dubai lite, med magdansöser alla affärer dem hade där inne med sjalar och allt det där. I Kina lärde jag mig lite kinesiska men det var allt för svårt... Om man ska säga "Josie" så säger man typ "tcho-seij" vilket jag tyckte va lite coolt och kinesiskan var väldigt hjälpsam med att lära mig allt :) Dem hade Norge där också (besvikelse att dem hade Norge och inte Sverige...) och vi åt frukost där en morgon och jag snakke litt norsk med en tjej där. Hon blev så förvånad när jag började prata svenska, ni skulle ha sett hennes ansikte.
 
Jag har åkt många bergochdal banor, sett många disney figurer såsom Askungen, Jack Sparrow osv, jag var inne i Harrypotters Hogwarts vilket var vääääldigt coolt och vi var också inne i Jurassic Park vilket också va fräckt! :)
Jag fick också matat och klappat delfiner och det var en sådan underbar känsla, tror att jag ska bli delfinskötare när jag blir stor! ;)
 
 
Hade så kul och det där är inte änns allt!


Familjefoto

Skrivet 2012-12-05 Klockan 15:15:09

Igårkväll så åkte vi till en fotostudio för att ta vårat första riktiga familjefoto! :) Det känns så underbart att dem vill göra det med mig och sätta upp det väggen också!! Så det va riktigt kul, vi tog massa bilder på olika sätt och det ska bli kul att se hur reslutatet blev sen!
 
 
I morgon drar vi till Disney! DET HAR GÅTT SÅÅÅÅÅ FORT!! Excited!!


Toys "r" us

Skrivet 2012-12-02 Klockan 05:48:09

 


New York City över dagen!

Skrivet 2012-12-02 Klockan 04:45:00

Jag, Lisa och Brittany åkte till New York City över dagen för att se Jul i Storstaden! Vi fick se den stora julgranen utanför Rockafeller Center och alla fina julpyntade skyltfönster.
 
 
Awesome day in New York City!! Thanks guys! :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!