Richard Huck

Skrivet 2013-02-28 Klockan 03:38:00

Idag så fick jag vara med om något som jag tyckte var väldigt kul! Förra veckan fick jag ett brev hemskickat från skolan som sa:
Din elev har valt att ta emot Ephrata Achievement medalj för hennes bidrag till Ephrata skolan. Kriterier som används i urvalet är:
Betydande akademiska prestationer
Dokumenterad initiativet
Respekt från och engagemang för andra
En typisk inställning eller beteende
Dokumenterade enastående insatser utöver klassrummets förväntningar
Enastående service till skolan
 
Det är riktigt kul att få hem, speciellt som utbytesstudent! Grejen var det att jag visste inte riktigt vad detta innebar så jag va lite nyfiken men också halvnervös... Så jag kommer dit, har ingen aning om vilken lärare det var som hade nominerat mig för detta pris. Dem gick i bokstavsordning så jag var en av dem sista och jag satt där hela tiden för att försöka komma på vem läraren var. Till slut går min konslärare, Mr. Huck, upp och ropar upp mitt namn, jag kände hur mitt ansikte blev rött och jag gick upp till podiet. Han började prata om mig, och generad blev jag ju såklart, vilket syntes i mitt ansikte, lysande rött... Men det var ett VÄLDIGT fint tal och jag blev rörd. Det var inte bara min prestation  i skolan som han pratade om, utan även min tid här i USA. Han var den läraren som jag alltid pratade med innan lektion, så han visste att jag hade det lite svårt med hemlängtan osv. Det var gött att det var just den här läraren som hade nominerat mig till detta och det kändes bra att ta emot medaljen från honom och rektorn!
 


Friidrott

Skrivet 2013-02-27 Klockan 00:12:59

Idag vart det första mötet med fridrottsgruppen! Vi var nog över 50 pers på läktaren, ska bli kul att få umgås med en massa nya personer snart. Jag har ännu inte bestämt mig om jag ska kasta spjut, kula eller diskus... Vi får se när träningarna drar igång nästa vecka, det kanske slutar med länghopp? Vem vet..
Jag ser fram emot det dock, har aldrig spelat det innan så ingen har några förväntningar på mig osv, så jag kan ju bara ha det gött och få mera vänner!
 
random bild


Stolt Kusin

Skrivet 2013-02-24 Klockan 19:00:43

Kusinvitamin har gått och blivit en fantastisk musiker! Hela släkten har alltid varit väldigt stolta över hans musik. Den första låten som jag hörde, var Hide Away som han skrev ca 6 år sedan till bandet han var med i då, Not Without Grace. Jag var såld med en gång, kanske bara för att är lite "pitch-perfect gay" (hans ord, inte mina), men låten är jättebra verkligen och jag måste medge att jag sjunger på den i duschen ibland fortfarande.
 
 
 
Lyssna på den och så kanske ni förstår vad jag menar, den har allt känsla i sig.
Detta band, som han var med i, blev tillfrågade att spela på invigningen till Twilight's and film; New Moon. Där dem blev intervjuade av Life in the City. Denna invigning höll plats i Hovet, i Stockholm, inför 10 000 människor, riktigt stort!
 
 
 
 
Det är lite svårt att höra i början men det blir bättre allteftersom! Här gör dem en cover på Lykke Li's Possibility, riktigt bra! Oj, va stolt man blir!
Efter ett tag så va dem inte längre Not Without Grace, två flyttade till England och min kusin stannade i underbara Sverige, där han började jobba på sin egna musik. Som är helt fantastisk!
Han kallade sitt band Aerials till en början och han hade ett par låtar på Youtube. Den första låten han visade mig personligen var Dream Away, och i den sjunger han själv. Ingen i familjen visste att han faktiskt sjöng också, vi trodde nog alltid att det bara var musik för hans del. När jag hörde låten så blev jag så chockad och nästan arg över att han inte hade sagt något om det innan, haha! Men den blev en favorit med en gång! Jag lyssnar på den varje kväll innan jag går och lägger mig.
Inte så himla längesedan så bytte han namn till Lights & Motion, faktiskt i November 2012, bytte han till det namnet. Hans musik är väldigt filminspererande enligt mig, och jag antar att han jättegärna skulle vilja att hans musik får ta del i filmer! Jag tycker att det vore mer än rätt, dem ger väldigt mycket känsla till en, vilket låtar i filmer ska göra.
Han har sitt första album ute på iTunes and Spotify, och albumet heter Reanimation, jag har lyssnat så mycket på alla låtar sedan dem kom ut!
Han berättade för mig att fyra av hans låtar ska spelas i en TV show som heter Teen Moms som går på MTV. Men största grejen som jag är så galet stolt över är att hans ena låt, The March, är med i Google's "Google 2012 Film In Review" som ska visas i reklamerna ikväll för Oscars Galan!! HUR GALET ÄR DET INTE ELLER?! JAG kan inte fatta det, och det är inte änns min musik! Coffe, du är GRYM!
 
 
 
Jag hoppas att ni kan se denna video, det är Google's visdeo, som dem kan ta bort den från mitt inlägg här, men om dem gör det så gå in på deras kanal på YouTube! Länken är här: http://www.youtube.com/watch?v=p8ChlvtNIqU
 
Hjälp min kusin att bli ännu större än vad han är! Han har en egen facebook sida: http://www.facebook.com/#!/lightsandmotion?fref=ts
Gå in och gilla och stöd hans musik! Jag är stolt över dig, Christoffer Franzén! Du är grym, verkligen! KEEP UP THE GOOD WORK!


2 svenska pannkaksflickor

Skrivet 2013-02-24 Klockan 17:50:17

 
Förra helgen, när jag träffade min saknade vän så drrog vi på oss lite svensk nostalgi, vi gjorde svenska pannkakor! Det var sjukligt gott och hennes värdfamilj tyckte också om det! 1-0 till oss! :D
 


Movie + Dinner w/ Ligia!

Skrivet 2013-02-24 Klockan 04:16:02

Idag så var jag på bio med Ligia, utbytesstudenten från Brasilien, vi kollade på en film som heter Safe Haven. Den var riktigt bra, halvsorlig, spännande och romantisk! Bra kombination! Efter filmen gick vi till en mysig restaurang och käkade go middag. Det var kul att få umgås med Ligia, det känns som att det var jättelänge sendan som vi gjorde det liksom, så det va kul!
 
 
Trevlig kväll!


Fredag

Skrivet 2013-02-23 Klockan 01:41:32

Hejsan!
Det vart ju ett tag sedan jag skrev här! Tänkte lägga upp lite bilder från en vandring i the Pocono's förra helgen!
 


Bästavän

Skrivet 2013-02-18 Klockan 03:21:25

Så för er som en inte vet, så var detta en riktigt speciell helg... JAG TRÄFFA NINA FÖR FÖRSTA GÅNGEN. Min bästa vän från Sverige som också är en ytbytesstudent här i USA. Det va så himla overkligt att se någon svensk i America asså... Det var så roligt när vi sågs. Det var i en stad som heter Morgantown, och vi skulle träffas utanför WalMart, halvvägs från varandras hus! Jag och Brittany (värdsyster) kom till Walmart först så vi gick in så länge för att fördriva tiden lite innan Nina kom dit. Så efter ett tag så ringer hon mig på mobilen och säger att dem är utanför på parkeringen. Så vi gick ut och tittade efter hennes bil och när vi går in på en rad typ (hur man nu ska säga det...) så ser jag en person längst ner på raden som jag känner igen väl. Jag inser då att det är Nina och vi börjar springa mot varandra, jag inser att min väska är helt i vägen för mig så jag slänger av mig den bort till Brittany i all världens fart, och sätter fart mot Nina, på andra sidan parkeringen! Det kändes verkligen som om att jag var med i en film skådespelarna spinger fram till varandra och kramas osv, galet!! Herregud va konstigt det var att se varandra i verkligheten igen!! Vi hade/har så mycket att prata om! Vi satt uppe båda nätterna och pratade i flera timmar om allt och inget typ, helt underbart att få prata med någon som känner mig på "djupet" typ, man kan ju verkligen vara sig själv då. 
 
Jag fixade mina naglar igår, fransk manikyr! Gött gött! Riktigt fint, Nina har också hennes naglar fixade så jag passade på att göra det också då :) 
Såhär blev det! Nöjd!
 
Vi har gjort massa annat skoj också, men har inte mer tid just nu! 
 
 
 
 
Hejdå från oss!! :D 


Äcklig nyhet...

Skrivet 2013-02-13 Klockan 05:08:35

Kattspya på sovrumsgolvet... Ni kanske undrar varför jag fortfarande tycker om den där katten? Det gör jag med...
Usch.... Men nu luktar det i alla fall gott av rengöringsmedel! Godnatt!!


PLL

Skrivet 2013-02-13 Klockan 02:59:39

Pretty Little Liars NIGHT!!
wohoo! Excited! Britt och jag ska till en kompis och kolla på denna veckas episod, som alltid!
Tränade idag, gött, har redan träningsvärk... Tecken på att man är ur form...  Haha
 
 
Simma lugnt!
(och förresten, Mamma: funderar på att skaffa mig en Zumba CD också?! Bra eller?! ;)


Lip Smacker

Skrivet 2013-02-12 Klockan 03:59:50

Köpte nya Lip Smackers precis! Min gamla Coca Cola Vanilj tog slut så jag hittade dessa på Walmart, med massa olika smaker! Så detta är spännande! Har provat Sprite och Fanta Strawberry än så länge! Gott!
 
 
GOOD, GOOD TASTE!!
godnatt!


Paket

Skrivet 2013-02-12 Klockan 00:59:07

Kom hem från skolan idag och kollade i brevlådan och där låg ett vitt paket från Sverige! Står dock att jag inte för öppna det innan den 14!! Måste vänta tre dagar! :o Haha, tack mor och far! :)


Igår

Skrivet 2013-02-11 Klockan 13:19:10

Igår så tränade jag! Det var gött! Sprang i en timma ungefär.
 
Jag har bestämt mig för att börja friidrott till våren (snart) med skolan. Vet inte om jag ska kasta spjut eller kula, men får se vad jag bestämmer mig för! Är lite halvtaggad sådär, har ju aldrig gjort det här innan...
 
 
 
Nya träningströjan!!
 
 
 
Chicken noodle soup! Gott!
 
Det är allt jag hinner innan jag åker till skolan!! Kram


Vig eller vad?!

Skrivet 2013-02-08 Klockan 03:44:00

I went to the mall this afternoon, had a great time with Brittany! We ate at a restaurant called Infinitos, really good food! We didn't get anything at the mall, so no money spent on unneccisary things.
 
This is me at the moment, just stretching a little! ;)
 


Super Bowl

Skrivet 2013-02-03 Klockan 17:10:53

Idag är det Super Bowl. Det är finalen (om man säger så) av American Football, där de två bästa lagen möts! Så Lee har hackat upp massa grönsaker och håller på med middagen redan och det är inte förrän halv sju ikväll. Här taggar man!
 
Ser ni att fatet är format som en amerikans football?
 
Jag fick provat en äkta jersey från the Green Bay Packers (ett lag som inte spelar idag, men som Lee hejar på), det är den gamla quarterback:en, Faver, är på den tröjan! Riktigt coolt!
 
 
Är helt nyvaken så ser lite galen ut!
Ha en bra dag!


Movie night

Skrivet 2013-02-02 Klockan 22:34:59

Snart ska vi hem till en tennistjej för en filmkväll. Det snöar ute igen, så vägarna kommer vara hala och läskiga!
 
Lisa gjorde Grilled Cheese till mig idag (varm macka i ugnen typ), gott gott! Och ja, jag sitter i pyjamas klockan halv fem på dagen! YOLO
 
Ha're bra!


Game night

Skrivet 2013-02-02 Klockan 05:24:00

Kom precis hem från en galen match! Det slutade lika (52-52) i sista perioden och blev förlängd med 4 minuter, vilket också spelades lika (69-69). I sista förlängningen på fyra minuter så slutade matchen med att det andra laget vann (85-81), helt galet spel var det! Orkar inte ta allt för jag är så galet trött och har huvudvärk, men det va så värt att se!
 
Så här är jag i min heldräkt och mössa för att hålla mig varm, har nyst seriöst 9 gånger de senaste två minuterna... Jag hoppas att detta bara kommer vara här under kvällen nu och inte när jag vaknar.
 
 
Nu är det dags att ta en dusch och hoppas på att jag vaknar frisk som en mört imorgon!
Kanske hittar på något roligare att skriva om nästa gång, för nu ska jag ta hand om en rinnig näsa :(
Godnatt!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!