In your facebook

Skrivet 2012-05-30 Klockan 23:34:43



BIG nono for negative spirit

Skrivet 2012-05-29 Klockan 22:29:23

Hej och välkommen till en liten kort föreläsning om hur vi ska försöka bemöta mig inför mitt utbytesår! Haha, inte så seriöst som det låter men...
Jag vill bara säga att det är svårt som det redan är, att behöva åka bort från allt och alla, det enda jag behöver är positiv anda kring ämnet. I dagsläget så är det nästan mer jobbigt än spännande och det blir tyärr inte bättre av att höra:
"Åh, det kommer bli så tomt utan dig" (även om det kanske ses som en komplimang så blir det negativt på något vis), eller "Jag kommer sakna dig så mycket va", "Är du inte livrädd?! Jag hade varit det..." och det gör mig livrädd..
Jag säger inte att jag är helt galen och skitglad för att jag ska åka, det är ju trots allt min högsta dröm! Det är bara det att jag ska åka bort från nära och kära i 10 månader, imagine that. Ni som tog er tid till att läsa detta: Tack! Försök att ha hänsyn till det! :)


BRITTANY SMITH

Skrivet 2012-05-28 Klockan 18:52:53








My new sister in Pennsylvania i hennes balklänning och hennes hund Tawny! Underbara båda två!



75

Skrivet 2012-05-27 Klockan 23:45:15





Nu är det bara 75 dagar kvar tills jag åker hemifrån! Kan knappt fatta det själv. Blir så rädd för att jag inte kommer använda tiden fullt ut. Jag är glad och förvirrad, har ännu inte riktigt fattat helt att jag åker ifrån mitt liv här hemma i Sverige... Alla rutiner (dem få jag har), min pojkvän, vänner, familj osv. Det känns overkligt på ett skumt men ändå spännande vis...
De mysigaste bilderna jag kunde hitta på min dator en sen kväll som denna, godnatt!



Disney world och annat skoj

Skrivet 2012-05-25 Klockan 10:27:00

Oh yes! Jag ska till Orlando i december med min värdfamilj!

Jag blir så glad när dem engagerar sig som dem gör. Vi ska bo på hotell, ca fem min från Disney Worlds portar, Sea World och Universal Studios ska vi även besöka när vi är där! NU är man så taggad va!

Vi ska även åka till Ocean City Maryland i börjav av min vistelse! Det är den östra kusten av USA och det är jättefint!

































USA

Skrivet 2012-05-08 Klockan 23:23:08

Ska nu lägga mig för natten men innan det tänkte jag berätta att jag har fått en mapp med bilder på huset och familjen jag ska bo hos i höst! Även om vad dem gillar att göra etc. och jag känner att dem är rätt lika mig, vilket är roligt. Har nu gjort en bild som visar vad jag ska få dem att äta när jag är där!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!