Bad update...

Skrivet 2011-10-30 Klockan 16:56:09

Tänkte börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen... Har haft mycket plugg och sånt. Sedan när jag skulle skriva ett inlägg så laggade datorn så det gick inte... I torsdags va jag på en så kallad "int-fest", som var arrangerad av skolan där alla Internationella/Humanisktiska elever går. Det var väldigt rolig och det tog på krafterna. Har spenderat helgen hos en kompis, ett suveränt sätt att starta detta fantastiska och efterlängtade höstlov. 

Lite bilder från int-festen! Jag och min "lillasyster", hon som sitter i vagnen på första bilden. Årskurserna hade olika utklädningsteman, 1:an hade temat "barnkalas", 2:an hade "skräckfilm" och 3:an hade "disney". Bild två är på våra underbara lärare på "int/hum" som det nu kallas... Slutligen har vi några 2:or med deras utklädnad!









Insurance m.m

Skrivet 2011-10-24 Klockan 23:27:05

Idag låg det ett hyfsat stort kuvert i brevlådan. Såg att det var från STS och blev helt till mig. Öppnade så fort jag kunde och i det låg ett grattisbrev, ett häfte med försäkringsavtal och överenskommelsen med mitt utbytesår!
Ska alltså lägga mig och läsa lite om detta innan jag somnar... Godnatt!
.


STICKAT - Yes, please

Skrivet 2011-10-23 Klockan 15:22:44

Hösten. Det är den underbara tiden för stickat, i alla dess sorter. Here is some favorites.







              

                          


Bloglovin

Skrivet 2011-10-23 Klockan 10:46:10

Nu finns min blogg på Bloglovin så det är bara att lägga till mig där så har ni lite koll på mina inlägg!Följ min blogg med Bloglovin



Amazing

Skrivet 2011-10-22 Klockan 17:12:24

En vän visade mig denna videon, dem här tre tjejerna är hur bra som helst. Lyssna på den och bli amazed!



Systemkamera

Skrivet 2011-10-22 Klockan 14:31:01

Nu när jag ska bort ett år i USA så vill jag ju såklart ta fina bilder. Jag har kollat runt lite bland olika systemkameror och hittade Nikon D3100. Den kan både ta kort och filma i HD och väger inte så mycket så att den är lätt att ta med sig. Plus att den tar otroliga bilder!

.




En till som är antagen!

Skrivet 2011-10-21 Klockan 18:06:36

Nu börjar antagningarna rulla på antar jag! Min vän Nina har också blivit antagen till sitt High School-år i USA. Det känns så sjukt att veta att man ska åka. Innan kunde man inte riktigt fatta det (svårt nu med...) och tanken på att jag inte kommer ha dem vanliga rutinerna som jag har nu. Allt känns så främmande men ändå inte.
Två förväntansfulla tjejer!

Om länken inte funkar så gå in på ---> www.ninass.blogg.se



Alexander den Store

Skrivet 2011-10-21 Klockan 09:57:39

itter i skolan och ska nu se filmen "Alexander den Store" och det ända jag har i huvudet är USA. Kan inte riktigt koncentrera mig på filmen... Jag undrar hur lång tid det kommer att ta för mig att vänja mig vid denna känslan. Känner mig nästan kär!

.
.


Man får väl drömma lite

Skrivet 2011-10-20 Klockan 22:02:08

Nu såhär på kvällen sitter jag och tänker på mitt år borta i the States... Jag kan inte hjälpa att tänka på alla fina strandhus i Malibu beach, vilket är väldigt onädigt. Det är en sån liten chans att jag kommer till ett sånt flott place som det men hoppas kan man alltid göra!












Tveka aldrig att fråga något!



ANTAGEN

Skrivet 2011-10-20 Klockan 18:53:39

Sådär ja! Det var denna dagen som jag väntade på. Den här dagen som jag inte var helt säker på skulle komma. Men nu är den här jag och jag är helt extas! Känslan av att se ett mail från STS i inkorgen var så otroligt spännande. Att läsa "Välkommen till oss på STS High School och ett spännande och händelserikt utbytesår!" var utomordeligt. Skrek så högt som jag kunde och hoppade runt som en tokig antilop! Är så sjukt glad!



Nu ska jag sysselsätta mig med att fylla i massa papper som ska skickas in! EXITED.


Välkommen

Skrivet 2011-10-18 Klockan 23:11:25

Denna bloggen kommer att handla om mig och mitt framtida år i USA som high school elev (hoppas jag). Jag har ännu inte blivit antagen till resan, men jag hoppas på att jag blir det. Under tiden så kommer jag att använda den här bloggen till vad alla andra gör - att blogga. Eftersom att den är nystartad så det finns ingen design ännu... Men det kommer!

Det är helt okej för er att ställa frågor när som helst också. Jag ska försöka svara på bästa sätt!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!